Sangbogen som app

Download app med højskolesange fra den trykte Højskolesangbog. Sanghåndbogens tekster følger automatisk med. Hent også julesange, Det Blå Sanghæfte, Halfdan-hæfte og de engelske og tyske sange.

Vi har lagt sangene fra den trykte udgave af Højskolesangbogen ind i en app. Sangene i appen indeholder tekst, node, melodi og baggrundsartikel om sangen. Appen er gratis og med den får de ti gratis sange. Sangbøgerne kan købes i appen.

Hent i App Store

Hent i Google Play

 

undefined

Tag Højskolesangbogen med i lommen

Har du en  iPhoneiPad eller Android telefon, henter du den i iTunes Store eller i Google Play (søg på Højskolesangbogen).

Har du Appleprodukter kan du hente købte sangbøger på flere apparater.

Vejledning

Se vejledning til hvordan du henter køb ned på flere Apple produkter.

 

Hvad kan man i appen

Appen indeholder sangtekster, noder, melodi, baggrundstekster om alle sange og information om kunstnere.

  • søg i sangene eller slå op i registre på forfattere, komponister og temaer
  • se sangtekster på mere end 600 højskolesange
  • få baggrundsviden om alle sange
  • information om kunstnere
  • se noderne
  • lyt til melodierne
  • lav din egen favoritliste
  • se liste over de mest populære sange
  • henvisning til sangværter, -projekter og -arrangementer 

Du får 10 sange gratis og kan købe hæfter med med julesange og de engelske/tyske sange. Hele sangbogen i appen koster 149 kr og så har du også næsten alle sange med dig i lommen. 

Der er 13 udenlandske sange fra den trykte udgave af Højskolesangbogen, som vi ikke kan vise, da andre forlag har rettighederne til dem. Det vil fremgå ved de enkelte sange. 

Offentlig visning af indhold på storskærm m.v.

Appens indhold er ophavsretligt beskyttet. Det er ikke tilladt offentligt at vise indhold i app’en eller at tage og sende skærmbilleder af indhold i app’en.

Visning fra denne app (fx via AirPlay eller ChromeCast) må kun finde sted hos kunder, der har indgået aftale med Copydan. Er du fx underviser, må du gerne vise en tekst eller node offentligt på en storskærm, hvis din skole har indgået aftale med CopyDan, og anvendelsen af tekster og noder sker i overensstemmelse med de rammer, som følger af aftalen med Copydan Tekst & Node.
  

Hjælp os med at rette fejlene

Vi har arbejdet hårdt for at få alt korrekt, men vi er jo kun mennesker, så der kan være smuttere, som vi meget gerne vil rette op på.

Fortæl os om fejl