Højskolesangbogen

Højskolesangbogen udkom i den 18. udgave i 2006. Med både tradition og fornyelse for øje er sangbogen blevet et kæmpe hit til fællessang i mange forskellige anledninger.

Den aktuelle udgave

I den 18. udgave har i alt 166 sange måtte vige pladsen for nye. I alt er der 572 sange. Blandt de danske indslag kan der synges med på tekster fra kendte forfattere og komponister som f.eks. Benny Andersen, Kim Larsen, PH, Martin Brygmann, Suzanne Brøgger, Johannes Møllehave, Peter Laugesen og Sebastian.

18. udgave af Højskolesangbogen

Højskolesangbogens historie

Sangenes historie

Køb sangbogen

Højskolesangbogen kan fås i de fleste boghandler. Du kan også købe den i vores webshop, hvor den sælges med guldtryk, i stort format og med melodibøger.

Køb Højskolesangbogen i webshoppen

Hent billeder

Vi har taget en række billeder du frit kan bruge til at illustrere Højskolesangbogen.

Hent billeder i høj opløsning

Danmarks bedst sælgende bog

Højskolesangbogen i sit karakteristiske blå format bliver brugt over hele landet på skoler, højskoler, i forsamlingshuse og i hjemmene. Igennem tiderne har den solgt i 2.8 mio. eksemplarer. Det gør den til en af Danmarks bedst sælgende.

Højskolesangbogen er ikke alene, hvad man i forlagsbranchen kalder en bestseller, men også en steadyseller - altså en bog som år efter år bliver ved med at have høje salgstal,

konstaterer Bjarke Larsen, redaktør på den danske bogbranches fagblad Bogmarkedet.