Udgivelser

Forlaget Højskolerne udgiver en række sangbøger heriblandt Højskolesangbogen, Melodibogen, Sanghåndbogen og Højskolesangbogen for børn.

Højskolesangbogen

Den primære udgivelse er Højskolesangbogen, der også fås med stor skrift. Til Højskolesangbogen hører også Melodibogen og Sanghåndbogen, hvor man kan læse baggrundshistorien for alle Højskolesangbogens sange.

Den 19. udgave

Højskolesangbogens 19. udgave

Melodibogen til Højskolesangbogen

Sanghåndbogen - historierne om sangene

En særlig højskolesangbog for børn

I 2018 udkom Højskolesangbogen for børn, der indeholder 74 højskolesange, der egner sig til børn. Alle sangene har illustrationer af Zarah Juul.

Højskolesangbogen for børn

Der er indspillet akkompagnement til i alt 200 populære højskolesange

I alt 200 sange fra Højskolesangbogen er indspillet som akkompagnement til fællessang. Alle sange er indspillet med forspil og det rigtige antal vers.

Læs mere om streaming af akkompagnement

I første omgang blev 100 populære sange fra Højskolesangbogen indspillet, og i forbindelse med udgivelsen af 19. udgave af Højskolesangbogen har vi indspillet endnu 100 nye sange.

Stream 100 sange via Spotify, iTunes m.fl.

Stream 100 nye sange via Spotify, iTunes m.fl.

Halfdan Rasmussens digte er blevet til nye sange

Halfdan Rasmussen - nye sange

Højskolesangbogen findes også som app

Højskolesangbogen som app