11. oktober på Rødding Højskole

Rødding Højskole

Kom med til høstfest

Velkommen til Syng, spis og snak

Torsdag d. 11. oktober kl. 17.00-19.00

Mulighed for at komme fra kl. 14.00 og få presset sine æbler fra haven til æblemost

Kl. 14.00: Mulighed for at få presset sine æbler fra haven til æblemost.

Kl. 17.00: Fællesspisning, som indledes med velkomst og sang.

Kl. 17.45: Fællessang hvor lærere, elever og folk fra byen motiverer en sang. Højskoleelever arrangerer kreativ værksted og leg for børnene.

Kl. 18.45: Kaffe, te, saft og kage. Desuden smagsprøver på den friske most og mulighed for at købe den på patentflaske til 20 kr./liter.

Kl. 19.00: Vi runder af med en sang, men man er velkommen til at blive siddende.

Der er et begrænset antal pladser, så det er godt at sikre sig en billet i god tid. Deltagelse koster 50 kr. for voksne. Børn under 18 år er gratis.
Bestil madbilletter senest mandag den 8. oktober ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk “Madbillet til fællesspisning”. Selve betalingen sker ved middagen. Mulighed for køb af øl, vin og vand.

Rødding Højskole
Flors Allé 1