25. april på Højskolen Skærgården

Højskolen Skærgården

Syng, spis og snak med Rasmus Skov Borring

Velkommen til Syng, spis og snak

Torsdag d. 25. april kl. 18.00-21.00

Højskolen Skærgården
Skærgårdvej 23
7400 Herning

Som en del af en landsdækkende kampagne, støttet af Norden-fonden, arrangerer vi på Skærgården en række SYNG, SPIS og SNAK-aftener. Her er der fokus på det gode samvær, sund og lækker mad og ikke mindst sangene, der bliver introduceret af forskellige gæsteværter.

Musikalsk underholdning og fællessang
Sangforedrag ved pianist Rasmus Skov Borring

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af fællessangen, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med forfatter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i otte år.

Rasmus Skov Borring er 37 år, pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, ”Merry PIANO Christmas” samt to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet. Han er ligeledes projektleder i Folkehøjskolernes Forening.

Alle er velkomne!

Entré kr. 125,- for aftensmad samt kaffe og kage.
(Kr. 100,- for medlemmer af skolekredsen.)