27. maj på Sæby Friskole

Sæby Friskole
Frederikshavnsvej 20
9300 Sæby

Vi synger primært sange fra Højskolesangbogen for børn. Udvalget af sange vil være præget af årstidens sange, men også almene kendte sange, der kan bane vejen for fællessangen, vil være en del af programmet.

Kl. 17.30 spiser vi sammen og mens vi spiser, vil der være ”samtalekort-snakkekort” som indeholder tekstbidder fra de sungne sange. Disse kort er tænkt som en igangsætter til snakken ved bordet.
Spisningen slutter med en quiz, hvor der dystes i hvem, der kan gætte titlen på den sang, hvis tekstbid der læses op.

Tilmelding og pris
Tilmelding til sang er ikke nødvendigt. Tilmelding til mad skal ske senest mandagen før arrangementet, og sker ved at indbetale 20 kr. pr. person på MobilePay nr. 92088. Skriv SSS i tekstfeltet.
Ved spørgsmål kontakt Helle Krogsgaard, Understedvej 132, 9300 Sæby tlf.: 2443 9009