9. marts på Reventlow Lille Skole

Reventlow Lille Skole
Torebyvej 7
4920 Søllested

Vi mødes, alle er velkomne, og synger nogle børnesange, som på en eller anden måde har haft betydning for skolens lærere. Sangerinde Sandra Jul Jensen synger for og akkompagneres af Tim Kristensen, som bl.a. spiller i bandet ”Det glade Vanvid”.

Vi spiser børnevenlig mad og på menuen er der kyllinge nuggets med spidskålssalat med æbler og gulerødder. Derefter får vi en kanelsnegl m/æbler. Opskrifterne kommer fra kogebogen ”Mit Kokkeri” -  en bog også støttet af Nordea Fonden.

Efter maden snakker vi om børnesanges betydning for deltagerne – måske har du en særlig børnesang, som har haft stor betydning i dit liv?

Tilmelding og pris
Pris 20 kr. pr. person. Der kan købes drikkevarer, og ellers er der vand til maden.
Tilmelding sker til skolens madmor Maibritt Rasmussen på tlf. 6060 7408 eller mail maibritt@rls-lolland.dk