15. april på Idrætshøjskolen Aarhus

Idrætshøjskolen Aarhus
Vejlby Centervej 53
8240 Risskov

Idrætshøjskolen Aarhus inviterer til "Syng, spis og snak", hvor højskolesange, en skøn aftensmad og gode snakke med vore dejlige elever bliver ingredienserne til en hyggelig aften. En omgang fællessang på ægte højskolemanér vil indlede aftenen, hvorefter der vil være middag i spisesalen, inden et kort oplæg vil indlede den gode samtale med "Generationsfortællinger" som det overordnede tema.

Vi inviterer lokale, og gerne den ældre generation, til at deltage og indgå i fortællingen om deres liv og drømme samt spørgsmålet “Hvordan endte jeg i mine forskellige jobs gennem livet?”. Eleverne vil supplere med deres egne drømme og åbner op for usikkerheden om valg at uddannelse.

Kl. 17.00: Sang i foredragssalen
Kl. 18.45: Spisning og snak om ”Generationsfortællinger”
Kl. 19.30: Kaffe, kage og løs snak
Kl. 20.00: Tak for i aften

Tilmelding og pris
Arrangementet koster 50 kr. og tilmelding skal ske senest den 8. april via denne hjemmeside.