3. december på Viborg Idrætshøjskole

Region Midtjylland
Viborg Idrætshøjskole

Syng, spis og snak - med sangvært Georg Metz

Torsdag d. 3. december 2020 kl. 19.00 - 22.00

Viborg Idrætshøjskole
Vinkelvej 32
8800 Viborg

I samarbejde med Spil Dansk afholder Viborg Højskoleforening, Viborg Bibliotek og Viborg Idrætshøjskole en Syng, spis og snak-aften på Viborg Idrætshøjskole.

Viborg Højskoleforening, Viborg bibliotek og Viborg Idrætshøjskole afholder en “Syng, Spis og Snak-aften i spil Dansk regi” på Viborg Idrætshøjskole, hvor Georg Metz ekstraordinært vil være sangvært. (journalist, redaktør, kommentator, forfatter og foredragsholder). Pianist er Anders Hjorth Nielsen, og der serveres selvfølgelig igen god mad. - Vi skal synge nogle af de dejlige fællessange fra Højskolesangbogen. Over kaffen skal vi snakke løs!

Program
Kl. 19.00: Middag starter
Kl. 20.00: Georg Metz er sangvært
Kl. 21.00: Kaffe snak mm.

Tilmelding og pris
Arrangementet koster 100 kr. pr. person, som betales kontant eller på mobilepay ved indgangen til Spisesalen. Drikkevarer købes på stedet. Tilmelding er nødvendig og tilmeldingsfristen er den 26. november - tilmeld dig arrangementet her

Vi holder 2 meters afstand når vi synger

Ved alle Syng, spis og snak arrangementer følges de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et specifikt arrangement så kontakt værtskolen.

Se Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer