11. november ved Sæby Friskole

Region Nordjylland
Sæby Friskole

Syng, spis og snak - fællessang med børn

Onsdag d. 11. november 2020 kl. 16.30 - 18.30

Restaurant Sæby Søbad
Strandvej 204
9300 Sæby

Sæby Friskole inviterer til Syng, spis og snak på Restaurant Sæby Søbad.

Vi har tilrettelagt et sangprogram, der lægger op til at hele familien kan deltage.
Vi synger primært fra Højskolesangbogen for børn.

Kl. 16.30: Velkomst og vi synger
Kl. 17.30: Spisning: stegt flæsk eller pomfritter og nuggets
Kl. 18.15: Tak for samvær

Tilmelding og pris
Sangdelen er gratis og kræver ingen tilmelding. Madbestilling sker direkte til Restaurant Sæby Søbad på tlf.: 40506464 senest søndag den 8. november. Der gives en særlig Syng, spis og snak-pris på 70 kr. for voksen / 40 kr. for børn.

Ved øvrige spørgsmål kontakt Helle Krogsgaard skoleleder Sæby Friskole Vær&Lær info@saebyfriskole.dk eller tlf.: 40422018

Køb den nye Højskolesangbog i forsalg

Den 12. november udkommer Højskolesangbogen 19. udgave. Bestil den allerede nu i forsalg.

Bestil den nye Højskolesangbog

Se hvilke sange der er med i den nye Højskolesangbog

Vi holder 2 meters afstand når vi synger

Ved alle Syng, spis og snak arrangementer følges de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et specifikt arrangement så kontakt værtskolen.

Se Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer