29. september på Rønde Højskole

Region Midtjylland

Syng, spis og snak - med højskolens elever og lærere

Tirsdag d. 29. september 2020 kl. 19.30-20.30

Rønde Højskole
Skolevej 2
8410 Rønde
Arrangementet afholdes online og kan live-streames på Rønde Højskoles Facebook-side

Online sangaften med elever og lærere fra Rønde Højskole. Aftenens sangværter er højskoleelever fra Rønde Højskole, højskolelærer Kim Togsverd Hansen og højskoleforstander Birgit Fuglsbjerg.

Rønde Højskole går online med en sangaften, hvor vi håber, at deltagerne hjemme i stuerne vil finde Højskolesangbogen frem og synge med på sange valgt primært af efterårets højskoleelever.

Det er gratis at deltage via Rønde Højskoles Facebook-side
Ved spørgsmål kontakt arrangementets torvholder: Kim Togsverd Hansen, Rønde Højskole, kh@rhe.dk / 86371955

Køb den nye Højskolesangbog i forsalg

Den 12. november udkommer Højskolesangbogen 19. udgave. Bestil den allerede nu i forsalg.

Bestil den nye Højskolesangbog

Se hvilke sange der er med i den nye Højskolesangbog

Vi holder 2 meters afstand når vi synger

Ved alle Syng, spis og snak arrangementer følges de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et specifikt arrangement så kontakt værtskolen.

Se Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer