22. september på Brandbjerg Højskole

Region Syddanmark

Syng, spis og snak med Jacob Tybjerg

Tirsdag d. 22. september 2020 kl. 19.00 - 21.00

Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Arrangementet er desværre aflyst!

Advarsel! Fællessang kan virke stærkt vanedannende! 

Fællessang giver bedre nattesøvn, løfter humøret og giver overskud. Fællessang styrker vores immunforsvar, dæmper stresshormonet, vores uro og bekymringer. Så trænger du, lige som os, til et ordentlig skud fællessang, så har du chancen her.

Vi byder igen indenfor til en skøn ”syng, spis og snak”- aften, til et dejligt gensyn med ”den blå” – og det bliver sidste gang vi får chancen for at synge fra den 18. udgave, før den nye højskolesangbog udkommer.

Den danske sangskat er stor, den gør os rige, og der synges rigtig meget landet over. Vi skal have en aften med masser af sange fra højskolesangbogen. Nye og gamle i en skøn blanding og naturligvis lidt efterårssange. Der vil være fuld fart på og god gang i klaveret og små fortællinger undervejs om nogle af sangene.

At synge sammen skaber fællesskab og sammenhold, og så det er svært at være sur når man synger :) 
Jacob Tybjerg er højskolelærer på Uldum Højskole, hvor han bl.a. underviser i teater og pædagogik. Han har igennem de sidste mange år, holdt foredrag og lavet sangaftener i alle mulige forskellige afskygninger landet over. 

Program
Kl. 19.00: Fællessang i salen - del 1
Kl. 19.45: Samtalecafe m. servering af kaffe, te og kage
Kl. 20.15: Fællessang i salen - del 2
Kl. 21.00: Tak for i aften 

Tilmelding og pris
Pris for hele arrangementet: 50 kr. pr. person. Medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner (BHV) 25 kr. Tilmelding til arrangementet er nødvendigt og sker på BH@brandbjerg.dk senest mandag d. 14. september.

Arrangementet afvikles efter retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og Kulturministeriet. Blandt andet derfor serveres der ikke aftensmad, som vi ellers plejer.

Køb den nye Højskolesangbog i forsalg

Den 12. november udkommer Højskolesangbogen 19. udgave. Bestil den allerede nu i forsalg.

Bestil den nye Højskolesangbog

Se hvilke sange der er med i den nye Højskolesangbog

 

Vi holder 2 meters afstand når vi synger

Ved alle Syng, spis og snak arrangementer følges de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et specifikt arrangement så kontakt værtskolen.

Se Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer