8. december på Boddum-Ydby Friskole

Ydby Kirke
Ydbyvej 222A
7760 Hurup Thy
Kom og vær med når Boddum-Ydby Friskole og Børnehus inviterer til fællessang i Ydby Kirke. Der synges advents-julesange, som primært vil være danske sange og salmer. Der præsenteres ogsa nyere salmer og sange.

Friskolens elever går luciaoptog.

Efter sang og optog i kirken inviteres alle over pa friskolen til et godt julekaffebord, hvor der bliver god tid til at få snakket med venner, naboer og øvrige fremmødte.

Kl. 19.00: Fællessang og luciaoptog i Ydby Kirke
Kl. 20.15: Julekaffebord på Boddum-Ydby Friskole og Børnehus
Kl. 21.00: Aftenen rundes af med en sidste sang

Tilmelding og pris
Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig, men modtages gerne på skolen@byf.nu eller på 9795 6370.

Køb den nye Højskolesangbog i forsalg

Den 12. november udkommer Højskolesangbogen 19. udgave. Bestil den allerede nu i forsalg.

Bestil den nye Højskolesangbog

Se hvilke sange der er med i den nye Højskolesangbog

Vi holder 2 meters afstand når vi synger

Ved alle Syng, spis og snak arrangementer følges de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et specifikt arrangement så kontakt værtskolen.

Se Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer