29. oktober på Boddum-Ydby Friskole

Boddum-Ydby Friskole og Børnehus
Ydbyvej 193
7760 Hurup Thy

Kom og vær med når Boddum-Ydby Friskole og Børnehus inviterer til fællessang i salen.

Arrangementet sker i forbindelse med Spil Dansk. Vi skal bl.a. synge sange, som Alsang har udpeget som aktuelle sange for efteraret 2020, samt danske sange af både nyere og ældre oprindelse.

Skolens leder Morten Nebel sørger for, at alle bliver ledt godt igennem sangene, og der bliver både spillet til og fortalt om sangenes baggrund.

Kl. 09.30: Fællessang i Salen
Kl. 10.30: Der serveres et godt dansk kaffebord med kringle og wienerbrød

Tilmelding og pris
Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig, men modtages gerne på skolen@byf.nu eller på 9795 6370.

Køb den nye Højskolesangbog i forsalg

Den 12. november udkommer Højskolesangbogen 19. udgave. Bestil den allerede nu i forsalg.

Bestil den nye Højskolesangbog

Se hvilke sange der er med i den nye Højskolesangbog

Vi holder 2 meters afstand når vi synger

Ved alle Syng, spis og snak arrangementer følges de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et specifikt arrangement så kontakt værtskolen.

Se Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer