• Den danske sang er en ung blond pige

Publiceret 20-12-2018
    Nyhed Ny sangbog

Hvorfor er sangen vigtig for dansk kultur? De seneste dage har en 2 år gammel sag fra CBS skabt debat om en af de mest centrale sange i Højskolesangbogen. Vi sa..

• 70 Syng, spis og snak arrangementer afviklet

Publiceret 11-12-2018
    Nyhed

Nu er 70 Syng, spis og snak arrangementer afviklet og flere hundrede mennesker har mødtes på højskoler i hele Danmark til fællessang, fællespisning og gode samt..

• Sangbogsjulekalender på Facebook

Publiceret 01-12-2018
    Nyhed

Vi har linet 24 Højskolesangbøger og 24 plakater for Højskolesangbogen for børn op til en julekalenderleg på Facebook. Du deltager ved at finde et stednavn i sa..

• Rasmus Skov Borring og Jens Rosendal - fra CD'en Er der steder hvor sandheden synger

Jens Rosendals sidste sang

Publiceret 25-11-2018
    Nyhed

Jens Rosendal har pensioneret sig selv i en alder af 86 år, men hans mere end 1000 digte kommer i høj grad til stadig at præge den danske sangskat. ”Er der sted..

• Børnene får deres egen Højskolesangbog

Publiceret 15-11-2018
    Nyhed

124 år efter at den første udgave af Højskolesangbogen så dagens lys, udkommer nu Højskolesangbogen for børn, illustreret og med 74 sange fra Højskolesangbogen...

• Musikalsk festuge hylder dansk musik med fællessang

Publiceret 25-10-2018
    Nyhed

Uge 44 er Spil Dansk uge med mere end 600 arrangementer. Du kan fx. synge med i Søndermarkens underjordiske udstillingsrum akkompagnerer Højskolesangbogens sang..

• Sangbogsudvalget prøver sange af på Ollerup Efterskole

Publiceret 19-09-2018
    Nyhed Ny sangbog

200 fællessangsinteresserede elever og borgere fra omegnen var mødt op til sangbogsudvalgets første offentlige sangafprøvningsarrangement.

• Syng, spis og snak udvider med fire nye højskoler

Publiceret 04-09-2018
    Nyhed Frihed og fællesskab

Højskolen Skærgården, Rønde Højskole, Ry Højskole og Nordfyns Højskole er med på vognen, når efterårets 28 Syng, spis og snak-arrangementer sætter i gang.

• Fællessang

Syng fællessang i 18 uger

Publiceret 28-08-2018
    Nyhed